Ayuredisk hälsorådgivning

Ayurvedisk Hälsorådgivning

Innan vi träffas fyller du i ett formulär med frågor kring dina vanor och livsstil. Formuläret skickas via mail.

När du kommer till oss utförs en pulsavläsning på Ayurvediskt vis, för att känna av om det är Vata, Pitta, Kapha eller en underavdelning till dessa som är i obalans.

Vi tittar även på dina ögon, tunga och naglar. Därefter har vi samtal om de eventuella obalanser och problem som finns i din kropp och livsstil, vi går även igenom det frågeformulär du svarat på.

Vi samtalar om olika behandlingar och enkla råd som kan hjälpa din kropp att komma i balans. Det kan handla om att ändra livsstil, strukturerade dagsrutiner, matvanor, motion eller kosttillskott/örter.

Ayurveda betonar en balans av tre ämnesomsättningsprinciper eller elementära energier:

Vata –

Är luften och rymden i kroppen. Den står också för alla rörelser kroppen. Till exempel stimulering av nerver, initiering av motorik, in och utandning, cirkulation av blod, syre, näring, tankar och kreativitet.

Pitta –

Består av eld och lite vatten och är värmen i vår kropp.

Kontrollerar till exempel matsmältningen, absorption och tillgodogörande av födan, lyster i huden, intellektet, förståelse och logisk förmåga.

Kapha –

Består av vatten och lite jord och står för stabiliteten i kroppen. Den har en smörjande funktion hos till ex. ledvätskor.

Står även för styrka, uthållighet, medkänsla och generositet.

Pris: 90 min 1000 kr inkl. uppföljning per telefon.

chakranträdklippt

One comment

  1. Edwasoassy says:

    Symptoms have to last for at least one month otherwise the individual might be diagnosed with acute stress disorder which is a precursor or prodrome that cant last for more than four weeks.Different APC genotypes in proximal and distal sporadic colorectal cancers suggest distinct WNT b catenin signalling thresholds for tumourigenesis.Despite Christianity urging goodwill to all people sufferers who were too difficult to care for in the family risked being abused beaten and locked up.

Kommentera