Energibalansering

Energibalansering hjälper dig att få balans i kropp och sinne. Genom healing balanseras kroppen och blockeringar upphävs. Blockeringarna som vi ibland har i kroppen kan försämra vår hälsa och våra tankar, viket kan leda till att vi bli sjuka både psykiskt och fysiskt.

Alla är vi födda med en gåva att ge energi, vi blåser bort det onda när våra barn slagit sig, vi kramas och håller en hand. Healing ger energi och styrka som hjälper oss att leva ett balanserat liv.

När du kommer till mig för behandling samtalar vi om ev. behov eller områden som du vill att behandlingen ska inriktas på. Därefter kommer du att få ligga på en bädd och slappna av. Jag kommer gå igenom din kropp, om jag finner blockeringar så arbetar jag för att upphäva dessa. Efter behandlingen får du ligga kvar och vila en stund, du får vatten om du önskar.

Efter att du vilat en stund samtalar vi om dina upplevelser och reaktioner av behandlingen.

Efter behandlingen kan du få följande symtom: illamående, huvudvärk, orolig mage, värk i ryggen detta pågrund av den fysiska utrensning som pågår.

Du kan även genomgå en psykisk utrensning symtom på det kan vara: Gråtmild, dämpad, sorgsen, glädje, sociala processer kan sättas igång, du kan vilja utvecklas.

Pris: 50 min behandling (30 min Energibalansering/20 minuters samtal) 700,-

 

Kommentera