Yoga

Min yoga historia började för mer än 13 år sedan. Den första yogformen jag prövde var Hatha yoga som är en mjuk och följsam form av yoga. Jag blev fångad i yogan vid första yogapasset och jag har sedan dess testat olika former av yoga som ashtangayoga, Yinyoga, iyengaryoga, Bikramyoga, Kundaliyoga samt andra former. När jag hade en kris i mitt privata liv så fanns yogan där och gav mig både kärlek och styrka, både fysiskt och psyiskt. Men som i de flesta berättelser finns det en inspiratör och förebild så även i mitt iv. Min lärare Sanna spred både kunskap, kärlek och positiv energi i studion. Hennes hängivenhet och ödmjukhet är det som drivit mig vidare i min yogapraktik. Efter många år av egen praktik beslutade jag mig för att fördjupa mina kunskaper inom yoga. Valet blev en yogalärarutbildning inom kundaliniyoga. Jag valde bland många olika utbildningar och föll för Kundaliniyogans fokus på meditation och mångfald av yogapass som vänder sig till alla. Jag har därefter även utbildat mig inom Yinyoga. Yinyoga är en blandning av yoga, kinesisk medicin och mindfullness.  Yoga är för mig är mitt flow i livet, min livsenergi, glädje, mentala bost och  utveckling. Yogan hjälper mig att finna balans i livet att se saker och ting från ett annat perspektiv.

Jag undervisar i Yinyoga, Kundaliniyoga samt Happy yoga som är en blandning av olika yogaformer. Happy yoga är en yogaform med flow, styrka, glädje och uthållighet. Mina yogaklasser är tillåtande, glädjerika och utvecklande både för BodyMindSoul.

Just tar jag bara beställningar på privata lektioner. Till hösten  startar jag yogapass i grupp, då är du varmt välkommen att yoga tillsammans med mig. Stor kram <3